Takovou přípravu bublaniny ještě neznáte. Vzala rebarboru a jahody a nasypala to do těsta. Za 15 minut podávala dezert jako z luxusní cukrárny! Nezbyl ani drobek.

4170
Sdílejte

Bublaniny patří mezi nejoblíbenější letní moučníky. Jsou nadýchané, lehoučké a plné čerstvého sezónního ovoce. Borůvky, jahody, maliny a další dobroty z přírody přímo volají po tom, abyste je přidali do svého oblíbeného moučníku. Dnes vám přinášíme zajímavý tip na jednoduchou ovocno-zeleninovou bublaninu. Jednou ze surovin je totiž rebarbora. Vyzkoušejte ji ještě dnes.

Ingredience na 12 kousků

Těsto

  • 5 vajec
  • 200 g hladké mouky
  • 100 g krupicového cukru
  • 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva

Na ozdobu

  • 200 g rebarbory
  • 200 g čerstvých jahod
  • 1 lžíce skořicového cukru

Na vymazání a vysypání formy

  • máslo
  • hrubá mouka

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články