1. Čokoládu vložte do misky, kterou položíte na hrnec s vroucí vodou a pomalu ji rozpustíte za občasného míchání. Takto si připravte všechny druhy čokolády a položte je stranou, dokud je nepoužijete.
2. Do větší mísy vložte celé vajíčka i žloutky a cukr. Položte je nad hrnec s vroucí vodou a pomocí mixéru jejich šlehejte 6-8 minut. Měly by zhoustnout a vstoupit bledou barvu. Pak je sundejte ze sporáku a nechte zlehka vychladnout.
Recept pokračuje na další straně
3. Šlehačku vyšlehejte mixérem na šlehačku. Pak ji zlehka vmíchejte do vajíčkové směsi.
Hotovou hmotu rozdělte na tři stejně velké části a přimíchejte je k jednotlivým druhům čokolády.
4. Formu na pečení vystelte potravinářským celofánem a nalijte do ní bílou čokoládovou hmotu. Vložte ji na 20 minut do mrazničky.