Nalámala čokoládu a rozpustila ji v mléce. Pak do toho nalila svařák. Nikdo to nechtěl, ale když ochutnali, nezbyla ani kapička!

1937
Sdílejte

Uvařenou čokoládu odstavte z ohně, počkejte, až přestane bublat a teprve potom přilijte ohřáté červené víno. Hotovo.

Nápoj už nesmí vařit, protože by vyprchal alkohol.

Tip

Pokud máte rádi, přidejte k vařícímu mléku také trochu vanilky. Vhodným vínem je např. Merlot, nebo Zweigeltrebe.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články