Nalámala čokoládu a rozpustila ji v mléce. Pak do toho nalila svařák. Nikdo to nechtěl, ale když ochutnali, nezbyla ani kapička!

1937
Sdílejte

Pracovní postup

Čokoládu rozlamte a dejte do kastrůlku, přidejte k ní kakao, cukr, koření a mléko. Směs přiveďte pomalu k varu.

Jakmile začne mléko vřít, metlou míchejte tak dlouho, dokud se čokoláda nerozpustí. Výsledkem musí být krásná hutná čokoláda.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články