Když jim řekla, že k obědu budou fazolky na smetaně, ohrnuli nos. Za pár minut se kuchyní linula taková vůně, že neodolali. Z omáčky nezbyla ani kapka!

3238
Sdílejte

Fazolky na smetaně jsou často nenáviděným jídlem. Bohužel za to opět často mohou školní i zaměstnanecké jídelny. Když toto jídlo připravíte správně a s láskou, vyčarujete opravdovou delikatesu. Jednoduchá rychlovka s báječnou chutí potěší i ty největší mlsouny. Zkuste to a uvidíte.

Ingredience na 4 porce

Fazolková omáčka

  • 450 g čerstvých zelených fazolek
  • sůl dle chuti
  • 1 polévková lžíce másla
  • 1 polévková lžíce hladké mouky
  • 200 ml smetany na vaření 12%
  • 1 polévková lžíce octa
  • 1 polévková lžíce cukru krupice

Příloha

  • 750 g nových brambor
  • 2 lžíce čerstvé pažitky

A ještě k tomu

  • 4 vejce

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články