Dejte si před spaním pod polštář stroužek česneku: Mnohem lépe se vyspíte a budete nabití energií !

9534
Sdílejte

Před spaním můžete také vyzkoušet tento blahodárný nápoj:
Sklenici mléka nalijte do hrnce, přidejte stroužek česneku a nechte sevřít. Nechte vřít 3 minuty, poté odstavte z plotny a nechte mírně vychladnout. Přidejte med podle chuti a vypijte.

Další možnosti jak využít česnek :

Stroužky česneku k muškátem

Moje babička vždy věděla z apich pár stroužků do půdy k muškátem . Nikdy neměla problém s mšicemi a muškáty měla vždy ty nejkrásnější z celé ulice.

Rychlá pomoc na mušky v půdě a kolem květináčů
4 stroužky česneku protlačíme a zalijeme vařící vodou. Necháme zcela vychladnout a zalijeme s touto zálivkou napadené rostliny.

Proti škůdcům v zahradě

2 stroužky česneku rozmačkáme a přidáme 2 šálky vody . Necháme stát 1 den, pak scedíme a zředíme s dalšími 12 šálky vody. Používáme jako postřik na listy napadené škůdci a rozprášíme i okolo rostlin, to zaplaší dalších hladových zvědavců.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články