Dejte si před spaním pod polštář stroužek česneku: Mnohem lépe se vyspíte a budete nabití energií !

9531
Sdílejte

Česnek je velmi oblíbenou přísadou, která výborně dochutí každé jídlo. Navíc je velmi zdravý a působí jako přírodní antibiotikum. Věděli jste však, že je vhodné dávat si ho i před spaním pod polštář ?

Česnek je vskutku všestranná surovina a opravdu vám pomůže i ve spánku . Česnek obsahuje komplexní uhlohydráty, i proteiny, které zlepšují vaše fyzické výkony, i psychické zdraví. Obsahuje také mnoho vitamínů a minerálů, jako vitamin B, sodík, draslík, hořčík. Pomůže vám s infekcemi a respiračními obtížemi.

Proč si dávat česnek pod polštář?

Je to starý trik našich předků, který se roky využíval pro zvýšení kvality spánku. Je zvláště účinný pro lidi, kteří mají potíže při usínání. Jeho silná aroma je ze začátku výrazná, ale má uklidňující účinek a časem si na ni zvyknete. Česnek pod polštářem zvýší vaši výkonnost následující den , protože má energizující účinky.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články