Chutné koláčky, které vypadají jako broskve jsou krémové uvnitř a krásné na pohled. To musíte vyzkoušet !

6532
Sdílejte
5. Ořechové skořápky očistíme a osušíme.
6. Z těsta vyformujeme malé kuličky – s průměrem asi 5 cm. Pak je stisknu na placku a oblepíme ním polovinu olejem natřené ořechové skořápky. Upečeme je při 180 ° C přibližně 10 minut.
7. Po upečení vybíral ořechové skořápky. Poloviny broskví naplníme krémem, vložíme do nich ořech a slepíme.
8. Hotovou broskev namočíme do mrkvové šťávy do poloviny a pak do žluto-oranžového cukru. Druhou polovinu namočíme do salátové šťávy a do růžového cukru. Necháme pár hodin uschnout a ozdobíme jejich čerstvými mátovými lístky. Dobrou chuť!
VIDEO POSTUP : zde

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články