Chutné koláčky, které vypadají jako broskve jsou krémové uvnitř a krásné na pohled. To musíte vyzkoušet !

6532
Sdílejte
Návod jak postupovat
1. Žloutky oddělíme. Přidáme k nim sůl, cukr, vanilkovou esenci (nebo vanilkový cukr). Potom přidáme jogurt nebo zakysanou smetanu.
2. Mouku prosejeme. Přidáme prášek do pečiva. Kostku másla obalíme v mouce a nastrouháme. Pak je smícháme. Přidáme vajíčkovou směs a vyformujeme těsto. Na desce ho vyhnete a zabalíme do sáčku, ve kterém ho vychladíme. Mezitím připravíme krém.
3. Salko uvaříme ve vroucí vodě. Pak k němu přimícháme mascarpone – ručně nebo mixérem. hotový krém vychladíme.
4. Mrkev nastrouháme a vymačkáme z ní šťávu. Červenou řepu také nastrouháme a vymačkáme z ní šťávu – vložíme je do tkaniny a stlačíme rukou.
Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články