Chleba z pekáče : Super jednoduchý recept na domácí chlebíček skoro bez práce – rychlý a křupavý i na druhý den!

10865
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

3. Vykynuté těsto prohněteme a vytvarujeme do tvaru bochníku. Vložíme do pekáče (můžeme udělat na povrchu zářezy, ale není to nutné), přikryjeme a vložíme zpět do trouby. Teplota se sníží na 200 stupňů a pečeme chléb 30 minut. Po uplynutí této doby odstraňte víko a pečte dalších 20 minut.

Chlebíček necháme vychladnout na mřížce.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články