Chleba z pekáče : Super jednoduchý recept na domácí chlebíček skoro bez práce – rychlý a křupavý i na druhý den!

10865
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Kvasnice rozpustíme ve vodě, přidáme olej, přidáme cukr, sůl a mouku. Smíchejte všechny ingredience a vypracujeme těsto. Uhnětené těsto posypeme moukou a odložíme do mísy přikryté utěrkou na teplé místo kynout přibližně na 45 – 60 min.

2. Mezitím předehřejeme troubu na 220 stupňů a vložíme do ní i pekáček i s víkem – aby se dostatečně vyhřála, to je pro náš chlebíček velmi důležité.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články