České vlaky budou jezdit do Chorvatska: RegioJet očekává masivní zájem. Cena jízdenky vás bude stát jen…

5467
Sdílejte

Chorvatsko je atraktivní destinací pro Čechy a ti přišli s revoluční novinkou.Český železniční a autobusový dopravce RegioJet se rozhodl zavést přímé vlakové spojení mezi Českem a Chorvatskem, konkrétně přístavním městem Rijeka. Rekreanti se tak za pár hodin dostanou na pobřeží Jaderského moře.

Během příštího týdne zahájí provozovatel vlakové a autobusové dopravy RegioJet prodej jízdenek do chorvatské Rijeky. Čechům, kteří i přes současnou napjatou situaci vyhlíží prázdniny u moře, nabízí jízdenky za cenu 590 korun. Nebojí se, že by prodělal.

První vlak by měl vyrazit už 30. června z Prahy, přičemž má zastávky v Pardubicích a v Brně. Žlutý vlak bude do Chorvatska jezdit třikrát týdně celé prázdniny. Podle Ondrůje však není vyloučené, že se frekvence spojů kvůli očekávané vysoké poptávce zvýší a vlak pojede každý den. Chorvatský spoj přitom pojme až 560 výletníků. Cesta trvá zhruba dvanáct hodin. Z Prahy se vyráží v 17:20, do Chorvatska vlak přijede kolem osmé hodiny ranní.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články