Vzala houby, zasypala je cibulkou a česnekem a zalila to smetanou. Za 15 minut se olizovala celá rodina. Takovou přípravu brambor určitě neznáte!

3472
Sdílejte

 

Ingredience na 1 zapékací mísu

  • 500 g brambor
  • 2 hrsti sušených hub
  • 1 jarní cibulka
  • 1 stroužek česneku
  • 2 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 1čajová lžička tymiánu
  • 200 ml smetany
  • 100 g nivy
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 polévkové lžíce másla

 

Pracovní postup

Sušené houby namočte na 30 minut do vody. Na pánev dejte 1 polévkovou lžíci másla, přidejte jemně nasekanou jarní cibulku a stroužek česneku a vymačkané houby. Společně restujte asi 5 minut na mírném plameni.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články