Vzala kompot, rozmixovala ho a smíchala s moukou. Za 15 minut připravila luxusní dezert, jaký si dáte jen v té nejdražší restauraci. Ona ho ale měla za pár kaček!

11525
Sdílejte

Než se to upeče, připravte si krém. Pudink uvařte dle návodu, pouze místo krupicového cukru přidejte moučkový a nechte ho zchladnout. Do prochladlého pudinku zašlehejte tvaroh.

Na prochladlý korpus natřete pudinkovo-tvarohový krém, ozdobte hoblinkami hořké čokolády a vložte do lednice ztuhnout. Dobrou chuť.

V jednoduchosti je síla. Buchta na plech a zároveň luxusní dezert.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články