Zaručeně fantastické kávové větrníky, které se vždy vydaří: Zvládne je i začátečník a chutnají jako z cukrárny !

5199
Sdílejte

3. Do vychladlé kaše pak šlehačem zašleháme po jednom vajíčku a šleháme do jednotné směsi.

Recept pokračuje na další straně

4. Za pomoci cukrářské sáčku stříkáme na plech větrníčky, pečeme ve vyhřáté troubě na 200 ° C asi 20-25 minut, vrch musí být zlatožlutý a dvířka během pečení neotvíráme.

Upečené necháme vychladnout a popřekrajujeme.
Recept pokračuje na další straně

Náplň:

2 šálky mléka rozvaříme s cukrem 2 šálky mléka, ve zbylém mléce rozmícháme Zlaté klasy a kávu. Když se mléko svaří, přilijeme Zlaté klasy a vaříme do zhoustnutí.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články