Zavolala je k zapečeným těstovinám, ale odpověděli prskáním. Sotva vytáhla pokrm z trouby, seběhla se celá rodina. Olizovali se za ušima ještě týden!

2825
Sdílejte

Na bešamelovou omáčku si v hrnci rozehřejte máslo a vmíchejte mouku. Krátce opražte a za stálého míchání přilévejte mléko. Osolte a opepřete.  Za stálého míchání vařte 5 minut, pozor na připálení.

Na dno zapékací misky rozprostřete 3 polévkové lžíce bešamelové omáčky, na ni položte plátky lasagní (počet závisí na velikosti zapékací misky). Opět dejte trochu bešamelu, na to opečený lilek a nakonec masovou směs.

Takto vrstvěte všechny suroviny až po vrch zapékací nádoby. Nahoru nakonec dejte plátky lasagní a potřete zbytkem bešamelové omáčky.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články