Zavolala je k zapečeným těstovinám, ale odpověděli prskáním. Sotva vytáhla pokrm z trouby, seběhla se celá rodina. Olizovali se za ušima ještě týden!

2826
Sdílejte

Mrkev a petržel nakrájejte na drobné kostičky. Spolu s kousky rajčat je přidejte k masu a ještě krátce opečte. Přilijte víno a 200 ml vody, zamíchejte a krátce povařte. Do čajového sítka vložte koření – bobkový list, celý pepř a nové koření. Přidejte vařit k mletému masu.

V menším hrnci za stálého míchání orestujte passatu (rajčatový protlak), aby se zbavila kyselosti.  Stačí 3 minuty, ale dbejte, aby se nepřipálila. Potom ji vlijte k mletému masu. Osolte a opepřete a povařte, dokud zelenina nezměkne.

Lilky nakrájejte na tenké plátky, trochu posolte a nechejte „vypotit“. Po asi 2 minutách utěrkou otřete vyloučenou vodu. Plátky grilujte dohněda na suché pánvi a odložte bokem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články