Vynikající bezlepkový kakaový dort se smetanovým krémem a mandarinkami

2575
Sdílejte

Krém

2 smetany na šlehání
1 zakysaná smetana
1 tvaroh
100 g cukru
2 ztužovače šlehačky
mandarinky

Postup:

1. Směs na bábovku smícháme s holandským kakaem, vejci, olejem a vodou (nebo mlékem). Poté šleháme asi 4 minuty.

2. Nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy a pečeme na 160 °C asi 40 minut, dle zkušeností s vlastní troubou. Propečení odzkoušíme párátkem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články