Velká předpověď na 7 let pro všechna znamení zvěrokruhu. Umožní vám se předem připravit

56344
Sdílejte

Uran je planetou, která vám dodá sílu a palivo k tvůrčímu i osobnímu rozmachu. Můžete se pustit do čehokoli. Můžete se vydat cestou duchovní očisty a růstu. Možná začnete praktikovat meditaci, možná věnujete více pozornosti sportu. Může vás zaujmout i samostatné podnikání. V každém případě vám Uran bude pomáhat. Nepromarněte vhodnou chvíli!

Pokračování na další straně

Rak

Pro vás, milí Raci, je právě tohle období jako stvořené k tomu, abyste se kolem sebe pozorně rozhlédli. Využijte své vrozené citlivosti a hluboké intuice. Jste si jisti, že vaše okolí je právě takové, jaké vám vyhovuje? Jaké potřebujete? Máte dost prostoru k seberealizaci? Chápou vaši nejbližší vaše city? Jste spokojeni se životem? Sami se sebou?

Zamyslete se nad tím. Uran v Býku Rakům přeje. Vypadá to, že jste jen krůček od splnění svého snu – stačí už jen docela málo. Pracujte na sobě a nebojte se změnit okruh lidí, s nimiž se stýkáte. Nebojte se vykročit úplně novým směrem. Toto období je pro vás slibné a podporuje vaši snahu dosáhnout nových výšin.

Lev

Ohniví, autoritativní a rozhodní Lvi mohou očekávat změny v práci.Bohužel ne jen ty dobré. Na druhou stranu vás to přivede k přehodnocení vlastních priorit, což samo o sobě je dobrá věc. Vám v tomto období nakonec umožní zaujmout pevnější životní postoje a získat to, co vám po zásluze náleží.

Možná zvolíte novou životní cestu,a to cestu veskrze úspěšnou. Zbavíte se škodlivých návyků a vrhnete se na plnou seberealizaci. Lvi jsou prostě úžasní a toto období jim umožní to všem znovu předvést.

Panna

Panny jak známo stojí vždycky nohama pevně na zemi. Nicméně však v tomto období je čeká mnoho cestování, a to nejenom z osobního zájmu, ale také v souvislosti s pracovními povinnostmi. Mnoho času věnují svojí kariéře, a bude to čas investovaný úspěšně, protože Panny pozvednou výrazně svoji profesní úroveň i postavení.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články