Oblíbili jste si špaldovou mouku? Dobře děláte, protože špalda má oproti ostatním obilovinám spoustu výhod. Nejvíce oceníte její kvalitní výživové hodnoty, výraznější chuť a typický oříškový nádech. Upečte si z ní výjimečný moučník. Jako třeba špaldový koláč s lahodným tvarohem. Samozřejmě nesmí chybět šťavnaté ovoce. Stačí chvilka přípravy a božský koláč vám nádherně provoní domov. Vy i celá rodina si skvěle pochutnáte .
Kam dál?
- Mléko, tvaroh a máslo – 3 základní suroviny, ze kterých vyrobíte vynikající domácí sýr. Do obchodu pro něj už nikdy nepůjdete.
- Šátečky z listového těsta s náplní tvarohu, pudinku a meruněk, které se můžou stát pravidelným základem vaší snídaně
- Bleskurychlý čokoládový dort bez vajec a másla vás nadchne
- Přidejte do horké vody, pak promíchejte s moukou: Těsto na pirohy a knedlíky ještě nikdy nebylo tak JEMNÉ !