Obyčejná rajská jim už nechutnala. Tak vzala bazalku a mleté maso a za 15 minut už volala k obědu. Nezbylo ani sousto!

5523
Sdílejte

Do hrnce nalijte 1 litr vody, přidejte protlak, ½ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku a za občasného míchání přiveďte k varu. Zmírněte plamen a vařte cca 10 minut. Přidejte nasekanou bazalku a vařte dalších 10 minut. Poté vložte připravené masové kuličky a vařte cca 12 minut.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články