Obyčejná rajská jim už nechutnala. Tak vzala bazalku a mleté maso a za 15 minut už volala k obědu. Nezbylo ani sousto!

5517
Sdílejte

V dnešní uspěchané době jsou rychlovky s těstovinami velmi oblíbeným a vyhledávaným jídlem. Pokud se vám zdá, že vaříte pořád dokola to samé, vyzkoušejte náš dnešní recept. Skvělá rajčatová omáčka provoněná bazalkou na „špagetovém hnízdě“ potěší i toho největšího mlsouna. Pochutnejte si ještě dnes!

Ingredience

  • 600 g mletého masa
  • 500 g rajčatového protlaku
  • 2 vejce
  • 250 ml 33% šlehačky
  • 2 menší cibule
  • svazeček petrželové natě
  • muškátový oříšek, sůl, mletý pepř dle chuti
  • mouka na obalení dle potřeby
  • 400 g špaget
  • parmazán na posypání
  • bazalka dle chuti

Pracovní postup

Cibuli nakrájejte najemno a dejte do větší nádoby. Přidejte mleté maso, mletý pepř, sůl dle chuti, nasekanou petrželovou nať a celá vejce. Rukou vypracujte hladké těsto a tvarujte malé kuličky, které jemně obalte v mouce.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články