POZOR na tento druh pečiva: Kontrola výrobku skončila hrozně!

17686
Sdílejte

Výsledky analýzy ve vybraném vzorku prokázaly výrazné překročení nejvyššího množství konzervantu kyseliny sorbové (E200). Zjištěné množství bylo 2 418,3 mg / kg (limit = max. 2 000 mg / kg). Konzervační látka má ochránit potravinu proti zkáze v podobě mikroorganismů. Ve zvýšené míře však může vyvolat lokální kožní alergie.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články