Přemýšlela, co s nadbytkem chleba. Nápad, který dostala, nadchl celou rodinu. Takovou lahodu ještě neochutnali!

3344
Sdílejte

Pracovní postup

Troubu předehřejte na 180 stupňů. Rozpusťe máslo a smíchejte ho s olivovým olejem, přidejte prolisovaný česnek, cibuli, hořčici, mák a petrželovou nať.

 Chléb rozkrájejte dle obrázku tak, abyste neporušili spodní kůrku. Do vzniklých mezer opatrně naneste připravenou česnekovou směs a na povrch nasypte strouhaný sýr. Ten trochu vtlačte dovnitř.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články