Řekla, že dnes budou k obědu játra v placce. Rodina ohrnula nos. Za 20 minut ale všichni mlaskali a olizovali se až za ušima. Takovou dobrotu ještě nejedli!

2411
Sdílejte

Z těsta vytvarujte váleček, posypte ho hladkou moukou a odkrajujte kousky silné asi 1,5 cm. Z kousků vyválejte válečkem placky o síle asi 0,2 cm.

Na suché plotýnce, pokud nemáte, tak samozřejmě na pánvi, opékejte placky po obou stranách dohněda. Pokud se vám budou tvořit bubliny, jednoduše je propíchněte. Hotové placky potřete rozpuštěným vepřovým sádlem.

Na polovinu každé placky naneste játrovo-houbovou směs a přeložte. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články