Řekla, že dnes budou k obědu játra v placce. Rodina ohrnula nos. Za 20 minut ale všichni mlaskali a olizovali se až za ušima. Takovou dobrotu ještě nejedli!

2411
Sdílejte

Přidejte kuřecí játra a restujte doměkka. Pokrm osolte a opepřete dle své chuti, promíchejte a odstavte z plotny.

Den dopředu uvařené brambory oloupejte, nahrubo nastrouhejte na struhadle a vložte na 10 minut do ledničky.

Na pracovní desku nasypte hladkou mouku, nasypte nastrouhané brambory, na ně nasypte polohrubou mouku a osolte. Hmotu řádně propracujte rukama tak, aby vzniklo nelepivé těsto. Podle potřeby přidejte mouku. Hotové těsto nesmí lepit, nesmí být ale ani příliš tuhé.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články