Řekla, že dnes budou k obědu játra v placce. Rodina ohrnula nos. Za 20 minut ale všichni mlaskali a olizovali se až za ušima. Takovou dobrotu ještě nejedli!

2410
Sdílejte

Dnes přinášíme tip na snadnou večeři i oběd pro všechny, kteří mají rádi nové recepty. Každý zná klasické přílohy, jako jsou brambory, nebo rýže. Zpestřete si jídelníček a potěšte své chuťové buňky báječnými plněnými bramborovými plackami.  Pochutná si i ten největší mlsoun.

Ingredience

  • 1 kg brambor uvařených ve slupce den dopředu
  • 300 g hladké mouky
  • 150 g polohrubé mouky
  • 1 cibule
  • 500 g kuřecích jater
  • 100 g vepřového sádla
  • sůl a pepř dle chuti
  • 300 g čerstvých žampionů (nebo jiných oblíbených hub)

Pracovní postup

Kuřecí játra umyjte a odblaňte. Pokud je v nich žluč, velmi opatrně ji odstraňte, nesmíte ji propíchnout. Poté játra nakrájejte na menší kousky.

Cibuli nakrájejte nadrobno a orestujte na rozpáleném oleji dozlatova. Žampiony očistěte a nakrájejte na cca 0,5 cm silné plátky. Přidejte je k orestované cibuli a opékejte další asi 3 minuty.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články