PĚT TIBEŤANŮ – cvičení, které dodá mládí, zdraví a vitalitu: cviky, díky kterým posílíte celé tělo během 10 minut !

27029
Sdílejte

Přesněji se jedná o tibetské cviky, které jsou známé již po celém světě, ovšem u nás ještě tolik popularity nezískaly a je to velká škoda, protože právě těchto pět jednoduchých cviků vám zajistí, že rozhýbete a posílíte každý sval v těle.

První cvik

První cvik je opravdu velmi jednoduchý a poslouží vám jako dokonalá rozcvička. Postavte se tedy rovně a ruce natáhněte do stran do úrovně ramen. Je důležité, abyste ruce v této poloze drželi celou dobu. Následně tedy začněte své celé tělo otáčet ve směru hodinových ručiček. Pokud ucítíte mírné závratě, není to nic neobvyklého, je to jen známka toho, že tento cvik děláte správně a proto nepřestávejte a cvik zopakujte 3–6x.

Článek pokračuje na další straně


Druhý cvik

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články