PĚT TIBEŤANŮ – cvičení, které dodá mládí, zdraví a vitalitu: cviky, díky kterým posílíte celé tělo během 10 minut !

27002
Sdílejte

Sice do začátku prázdnin zbývá už jen pár dnů, začít se cvičením není ale nikdy pozdě, nemyslíte? Také ovšem chápeme, že ne každý z nás má čas chodit do posilovny, a proto jsme si pro vás připravili seznam 5 cviků, které můžete dělat v pohodlí domova. Navíc jsou opravdu velmi účinné.

Existuje mnoho cvičení a tréninkových sestav. Jednou z nejúčinnějších vůbec je jednoznačně staré cvičení zvané – “ 5 Tibeťanů „. Starodávná technika tibetských mnichů nejen posílí všechny svaly, ale také pomáhá celkovému zdraví a zlepšuje tělesnou sílu.

Proč se vyplatí začít v každém věku

Jde o sestavu cviků, kterou vymysleli staří tibetští mniši. Říká se, že právě díky ní si zachovávaly do vysokého věku pevné zdraví, mládí a vitalitu. Cvičení není to přehnaně náročné a potřebujete k tomu jen podložku a půlhodinku času. Kromě fyzické kondice podporuje toto cvičení i psychickou zdatnost – zlepšuje soustředění, odbourává napětí, stres a pomáhá i při problémech se spánkem . Ukážeme vám, jak si zacvičit 5 Tibeťanů i v pohodlí domova.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Sprchovat se ráno nebo večer? Odborníci mají jasno. Jejich zjištění asi nikoho moc nepotěší

Další články