Nejzvláštnější, nejdivnější a nejnechutnější se*uální úchylky, ze kterých se vám zvedne žaludek!

5554
Sdílejte

Někteří lidé trpí parafilií, což je přitažlivost k něčemu extrémnímu a atypickému. Jednoduše řečeno k něčemu, co není považováno za normální. Parafil je člověk, který trpí posedlostí buď k objektu, nebo k určité praktice. Posedlost k objektu je tak silná, že jedině samotný objekt dokáže jedince vzrušovat a nic jiného ho nevzruší. Jedině jeho posedlost ho dokáže sexuálně uspokojit. Některé parafilie jsou nelegální a považují se za nejhorší ve většině společností – například pedofilie. Jsou zde však legální i neškodné parafilie, které jsou však více než zvláštní. Dnes se společně podíváme na nejzvláštnější, nejdivnější a nejnechutnější sexuální úchylky, ze kterých se vám zvedne žaludek!

Spektrofilie – Sex s duchem? Není problém. Jedinci s touto parafilií věří tomu, že dokáží mít sexuální zážitky s duchem. Bohužel, jako u většiny parafilů, nedokáže je vzrušit nic jiného, než jejich posedlost, v tomto případě k duchům. Duchové jsou tedy jedinými možnými milenci, se kterými mohou mít sexuální poměr. 

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články