Malinová rychlovka s pudinkem: Pokud máte doma 2 pudinkové prášky a malinový džem, určitě ho zkuste – chuť fantastická!

3877
Sdílejte

1. Žloutky s cukrem promíchat, do pěny, přidat mléko a mouku s práškem do pečiva. Nakonec přidáme sníh z bílků. Pečeme na 180 stupňů jako klasickou piškot. (Pokud nemáte čas, žloutky a bílky nemusíte šlehat zvlášť)

2. Zatímco se peče piškot, uvaříme krém. Na krém si uvaříme pudink z pudinků, mléka a cukru (já dávám 2 lžíce na každý pudinkový prášek). Do pudinku můžeme vmíchat i máslo vyšlehané s práškovým cukrem.

Recept pokračuje na další straně

3. Na piškot natřeme džem, vychladlý pudink a na vrch vyšlehanou šlehačku. Na šlehačku uděláme vidličkou vzor a přidáme pár malin – hotový, koláček je opravdu výborný.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články