Chřest zabalila do prosciutta, obložila lososem a dala do trouby. Za 10 minut servírovala takovou večeři, jakou si dáte jen v té nejdražší restauraci!

1846
Sdílejte

Chřest oloupejte a zabalte do plátků prosciutta. Opečte krátce na pánvi ve výpeku z lososa a přidejte na posledních 5 minut do trouby k lososovi.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články