Chřest zabalila do prosciutta, obložila lososem a dala do trouby. Za 10 minut servírovala takovou večeři, jakou si dáte jen v té nejdražší restauraci!

1846
Sdílejte

 

Ingredience

  • 180 g lososa
  • 1 velká cibule
  • 8 ks chřestu
  • 3-4 plátky prosciutto
  • olivový olej
  • šalotka
  • 200 ml suchého bílého vína
  • 250 ml smetany na šlehání
  • sůl
  • kaviár z lososa na ozdobení

 

Pracovní postup

Troubu předehřejte na 180°C. Lososa osolte a na pánvi na oleji opečte z obou stran, výpek uschovejte. Rybu vložte do pekáčku a dejte do trouby ještě na asi 10 minut dopéct.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články