Křehký malinový dort, který se vám rozplyne na jazyku. Je to slast

5961
Sdílejte
Postup:
1. Z bílků a ze špetky soli ušleháme tuhý sníh. Přidáme citrónovou šťávu, po částech přidáváme krupicový cukr a spolu znovu vyšleháme dotuha. Přidáme maizenu, a zlehka promícháme. Sněhové těsto rozetřeme na dva plechy velikosti kulaté dortové formy. Vložíme do mírně vyhřáté trouby a při teplotě 90 stupňů celsia sušíme 150 až 180 minut.
Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články