Královský jablkový koláč: Jedná se o klenot každé oslavy – fantastická chuť a jednoduchá příprava !

18446
Sdílejte

4) Jablka si oloupeme a nakrájíme na kousky, které zalijeme cca 3/4 šálky vody a dáme podusit do měkka. Nakonec je zahustíme 1 bal. vanilkového pudinkového prášku.

5) Směs navrstvíme na vychladnuté těsto, uhladíme a nakonec přidáme smetanovou vrstvu – smetanu vyšleháme s cukrem a zakysanou smetanou a nakonec zahustíme želatinovým ztužovačem.

6) Už stačí jen před podáváním posypat povrch čokoládou.

Přejeme Vám dobrou chuť!

zdroj: zcukrempudrem

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články