Královský jablkový koláč: Jedná se o klenot každé oslavy – fantastická chuť a jednoduchá příprava !

18445
Sdílejte

Jak postupovat:

1) Nejdříve si vyšleháme bílky s cukrem na sníh, do sněhu opatrně vmícháme ostatní přísady na piškot při nízkých otáčkách.

2) Těsto navrstvíme na předem vymaštěný a vysypaný plech s průměrem 22 cm.

3) Dáme péct na 25-30 minut při 170 stupních. Poté ho necháme vychladnout při pokojové teplotě.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články