Jogurtové chomáčky – malé kousky nebe: Těsto je lehké, nadýchané jako obláček a chutnají fantasticky !

6831
Sdílejte

Mezitím si zahřejte na pánvi větší množství oleje (asi 0,5 cm) na vysokou teplotu. Po zahřátí oleje snižte teplotu na střední. Z těsta vytvořte koule velké asi jako vejce a pak jejich prsty natáhněte na nepříliš tenké placky. Smažte po obou stranách do zlatova. Podávejte mírně vychladlé a posypané práškovým cukrem. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články