Mezitím si zahřejte na pánvi větší množství oleje (asi 0,5 cm) na vysokou teplotu. Po zahřátí oleje snižte teplotu na střední. Z těsta vytvořte koule velké asi jako vejce a pak jejich prsty natáhněte na nepříliš tenké placky. Smažte po obou stranách do zlatova. Podávejte mírně vychladlé a posypané práškovým cukrem. Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?
- Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!
- Nejrychlejší dobrota ke kávě ! Nepečený Be – Be pamlsek s pudinkovým krémem na způsob Tiramisu
- Starodávný borůvkový koláč: Nesmírně chutný a rychlý recept podle babičky, trumfne i kynuté koláče !!
- Pokud máte doma kávu, připravte si tento bleskový recept: Vše, co potřebujete, je několik ingrediencí a pochoutka je na světě !