Jogurtové chomáčky – malé kousky nebe: Těsto je lehké, nadýchané jako obláček a chutnají fantasticky !

6831
Sdílejte

 

Postup:

Prosejte si mouku do hluboké misky. V samostatné misce si vidličkou vyšlehejte vajíčka, přidejte jogurt, teplou vodu, sůl a jedlou sodu. Vymíchejte do hladka a nechte chvíli stát. Jakmile se vytvoří bubliny, začněte postupně za stálého míchání přidávat mouku. Když se už těsto obtížně míchá vařečkou, prohněťte ho ručně. Když se přestane lepit, žádnou mouku už nepřidávejte. Dejte těsto do vymazané misky a nechte ho přikryté 20 minut stát.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články