Houby zasypala parmazánem a cibulí. Za 10 minut servírovala takové ragú, které nadchlo i tchýni!

2140
Sdílejte

Děsí vás představa celého dne stráveného u sporáku? Abyste se dobře a zdravě najedli, stačí vám jen chvilka. A za pár minut máte fantastický oběd na stole. Vyzkoušejte báječné bylinkové omelety s famózní bohatou náplní. Lahodné čerstvé houby a parmazán jsou skvělá kombinace pro každou příležitost. Plněné omelety úžasně zasytí a dodají tělu tolik potřebné vitamíny a bílkoviny. A navíc božsky chutnají. Na nic nečekejte a hned je vyzkoušejte!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články