Famózní bramborové klobásky: Jsou bez masa, chutnají fantasticky a nezatíží žaludek tak, jak klasika z masa !

13296
Sdílejte

Cibulku si nakrájejte na drobno a osmažte na vepřového sádla do zesklovatí. Přidejte škvarky a smíchejte s cibulkou.

Brambory sceďte a rozemelte masomlýnkem. Přidejte k nim cibuli s škvarky. Osolte, opepřete, přidejte česnek a krupici. Vše dobře promíchejte a můžete začít plnit. Pokud nemáte stroj na plnění, postačí vám i plastová láhev. Použijte 1,5 litrovou láhev a hrdlo odřízněte s délkou 7-8 cm. Na té straně, kde se láhev uzavírá víkem připevněte potravinářskou nití střevo, z druhé strany začněte plnit bramborovou nádivkou.

Pokračování na další straně

Naplněnou klobásku uvažte a položte na plech vyložený papírem na pečení. Potřete rostlinným olejem a sójovou omáčkou a nechte asi 10 minut stát. Připravené klobásky pečte v troubě při teplotě 180 stupňů asi 40-50 minut. Aby vám střívka nepraskly, třeba je asi 2-3 krát propíchnout tenkou jehlou v intervalu cca 10 minut.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články