Nechtěla zmrzlinu plnou chemie, tak udělala domácí. Všichni byli tak nadšeni, že o jinou už ani nestojí.

2358
Sdílejte

Pracovní postup

Meruňky vypeckujte, nakrájejte na menší kousky a dobře rozmixujte ponorným, nebo jiným výkonným mixérem.

Žloutek a celé vejce v misce vyšlehejte s cukrem do pěny. Přilijte mléko a opět dobře vyšlehejte. Misku postavte do trochu většího hrnce s vroucí vodou a šlehejte asi 10 minut, dokud směs nezhoustne. Potom misku postavte do dalšího hrnce se studenou vodou a směs vychlaďte na pokojovou teplotu.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články