Další tragédie pro Dominiku Gottovou : Náhradní táta (†67) zemřel opuštěný

5256
Sdílejte

Informaci o smrti Václava Peigera se dozvěděla od kamaráda, který jí zavolal, Gottovou to naprosto zdrtilo! Nyní ji čeká těžký úkol, musí zprávu oznámit své mamince!Dominika Gottová zatím nemá přesné informace, na co Václav Peiger zemřel! Přiznala ale, že měla jakési telepatické spojení se svým náhradním tatínkem!

Článek pokračuje na další straně

„Zrovna jsem o něm v pátek večer vyprávěla kamarádovi a pak jsem se dozvěděla, že už není mezi námi. Asi to byla nějaká telepatie,“ prozradila Gottová zajímavou příhodu.

Své mamince o smrti Peigera hodlá říci během dneška. „Musím jí to v klidu říci během soboty, kdy ji chci navštívit,“ dodala Dominika, která možná bude společně s rodinou zesnulého zařizovat pohřeb, prý se ale musí nejprve domluvit. Všem pozůstalým přejeme upřímnou soustrast.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články