Pomlela bůček s kořením a vrazila do toho vejce. Připravila rodině delikatesní paštiku, jakou nekoupíte v žádném obchodě. A jedly ji dokonce i děti!

2089
Sdílejte

Pracovní postup

Bůček, očištěné papriky, rajčata, česnek a feferonky spolu namelte na jemném mlýnku. Pomletou směs osolte, opepřete a dobře promíchejte. Poté ji vložte do většího hrnce nebo do paštikové formy a zvolna vařte nejlépe v páře 2 hodiny. Uvařenou hmotu nechte vychladnout do druhého dne.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články