Pomlela bůček s kořením a vrazila do toho vejce. Připravila rodině delikatesní paštiku, jakou nekoupíte v žádném obchodě. A jedly ji dokonce i děti!

2087
Sdílejte

Domácí paštiky byly odjakživa mimořádně oblíbené. Patřily k tomu nejlepšímu, co si mohli lidé namazat na chleba. Potřebujete hlavně dobré suroviny, jako je krásně prorostlý bůček, lahodná čerstvá zelenina a koření. Příprava je až neuvěřitelně snadná a pokrm určitě stojí za to, i když trvá trochu déle, než si na něm pochutnáte. Času určitě nelitujte a připravte si famózní domácí nefalšovanou bůčkovou paštiku už dnes.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články