Domácí paštiky byly odjakživa mimořádně oblíbené. Patřily k tomu nejlepšímu, co si mohli lidé namazat na chleba. Potřebujete hlavně dobré suroviny, jako je krásně prorostlý bůček, lahodná čerstvá zelenina a koření. Příprava je až neuvěřitelně snadná a pokrm určitě stojí za to, i když trvá trochu déle, než si na něm pochutnáte. Času určitě nelitujte a připravte si famózní domácí nefalšovanou bůčkovou paštiku už dnes.
Kam dál?
- Vzala kuřecí prsa a naplnila je touto směsí. Za 20 minut připravila takovou delikatesu, po které se olizovala celá rodina.
- Křehoučké a rychlé rohlíky z kysané smetany: Stačí jen 3 přísady a pochoutka je hotová ! Vydrží až celý týden
- Nejjemnější masová roláda z kapsy – pouze maso, sůl a nic víc: Když ji nakrájíte na mísu, netřeba už ani přílohu !
- Zapečené těstoviny s luxusní omáčkou a kuřecím masem – hotovo máte za 20 minut !