Babička mi řekla, proč všichni dříve jedli sádlo a netrpěli na pandemie a virová onemocnění z TOHOTO prostého důvodu, který by si měl každý přečíst !

13016
Sdílejte

Článek pokračuje na druhé straně

Opomenout dále nelze ani vitamín D, který má vliv na metabolismus, na vstřebávání vápníku, stejně jako dokáže zpomalovat i růst rakovinných buněk. K tomuto všemu bychom měli přidat také selen, který je pomocníkem při ochraně před volnými radikály. Dále sádlo obsahuje také zinek, který zlepšuje dodávky kyslíku a podporuje buněčný růst.

Je tu také cholesterol

Sádlo obsahuje také cholesterol. Z části ten špatný, což je důvod, proč mnoho lidí tento produkt nedoporučuje. Už ale zapomínají na to, že obsahuje také ten dobrý, bez kterého se naše tělo neobejde. V tu chvíli mluvíme o sádle jako o něčem, co není až tak škodlivé, jak se na první pohled zdálo. Ano, negativa má, ale co pozitiva?

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články