Babička mi řekla, proč všichni dříve jedli sádlo a netrpěli na pandemie a virová onemocnění z TOHOTO prostého důvodu, který by si měl každý přečíst !

13015
Sdílejte

Sádlo je zavrhováno neprávem. Je mnohem prospěšnější, než si myslíme

Obáváte se, že sádlo je to nejhorší, co si můžete dát k jídlu? My vám ukážeme, že tomu tak není. Dokonce vám ukážeme, že to může být přesně naopak. Sádlo totiž rozhodně není tak škodlivé, jak se o něm mluví. Stačí ho konzumovat střídmě a s mírou a dokonce můžete svému tělu prospět. Podívejte se na vše, co o něm musíte vědět.

Obsahuje mnoho důležitých látek

Sádlo obsahuje celou řadu důležitých látek. Třeba vitamín B4, který ovlivňuje metabolismus bílkovin, předchází skleróze a dokonce podporuje regeneraci jater. Dále obsahuje vitamín E, který posiluje stěny krevních cév a dokáže minimalizovat případný vznik krevních sraženin. Též má vliv na regeneraci tkání.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články