40 koláčků z jednoho vejce : Upečené za 15 minut a chutnají lépe než z cukrárny – udělejte rovnou z dvojité dávky !

21603
Sdílejte

Pokračování na další straně

Těsto naneste na plech vyložený pečícím papírem – průměr asi 3 cm . Udělejte asi 40 ks. Pečte asi 15 minut v předehřáté troubě při 180° C. Nechte je vychladnout

Připravte náplň : šlehačku vymíchejte mixérem a postupně přidávejte cukr a vanil. cukr, dokud nevznikne jednotná hmota. Potom přidejte smetanový sýr a vše smíchejte.

Poskládejte koláčky : Přeneste krém do kapsy

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články