Zmatky v krizovém štábu. Spor o karanténu : Prymula navrhuje promoření obyvatel, ale Hamáček pokus odmítá ! Jaký máte na to názor vy ?

5603
Sdílejte

Lékař Roman Šmucler je velkým zastáncem Primuly „Loď se otáčí! Směrem k vyřešení problému a k navracení našich životů k relativnímu normálu!“ ocenil Prymulovo rozhodnutí na Twitteru. „Jdeme na to!“ dodal k možnému novému směrování boje s koronavirem.

Pokračování na další straně

Skutečný počet nakažených v České republice lze jen odhadnout. Testování dosud odhalilo přes 4500 lidí s pozitivním výsledkem, stále je ale třeba počítat s nezanedbatelným procentem lidí, u nichž se nákaza projeví jen velmi mírně nebo vůbec, a tak si ani neuvědomí, že se koronavirem nakazili. Dle expertů Ústavu zdravotnických informací a statistiky by jich v populaci mohlo být až 40 %

Mezi odborníky již panují i obavy z důsledků dlouhodobé karantény a zvýšené osobní hygieny. Ta je nyní v boji s epidemiologickou vlnou důležitá, jenže dlouhodobě může přirozenou obranyschopnost oslabovat a schopnost reagovat na viry otupovat. Vadí ale i absence pohybu a snižující se fyzická kondice, chybou je i omezený pobyt na slunci, neboť to tělu dodává vitamín D, pro fungování imunity nezbytný.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články