Žebříček žen podle znamení zvěrokruhu. Které jsou ty nejlepší partnerky do života?

7029
Sdílejte

3. místo – Kozoroh

Ve svém životě chtějí tyto ženy být především šťastné a chtějí mít pro sebe jen to nejlepší. Někomu by se mohlo zdát, že jsou ve vztazích přelétavé, ony však jen hledají někoho, při kom nebudou muset ze svých požadavků slevit. Když někoho takového najdou, stane se pro ně středobodem vesmíru a také pro něj chtějí jen to nejlepší.

2. místo – Vodnář

Ženy ve znamení Vodnáře jsou něžné a absolutně ženské. Většinou mají vztah téměř bez hádek v naprosté harmonii. Umí se o sebe i svého muže postarat, jsou milující, chápavé a upřímné partnerky, které vědí, že kompromisy do vztahu jednoznačně patří a nedělají si velkou hlavu kvůli nevynesenému smetí.

1. místo – Rak

První místo v našem žebříčku patří jednoznačně Rakem. Ženy v tomto znamení jsou inteligentní, skvělé hospodyňky i partnerky. Nerady vyhledávají konflikty a velmi dobře vědí, kdy je lepší mlčet a kdy říct svůj názor. Nejprve o svých činech dopředu přemýšlejí, než aby bezhlavě konaly, což se odráží i na jejich vztahu. Nechtějí svého partnera měnit, spíše se mu v určitém směru podřizují a to je něco, co společné soužití jen usnadňuje.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články