Žebříček žen podle znamení zvěrokruhu. Které jsou ty nejlepší partnerky do života?

7029
Sdílejte

6. místo – Váhy

Váhy se na první pohled zdají být dokonalými partnerkami – milují svou rodinu, vědí skvěle vařit a starat se o domácnost. Zlom však přichází ve chvíli, kdy ji něčím naštvete a může se opravdu jednat o drobnost. Jsou totiž dost výbušné, ale když však tyto výbuchy hněvu ustojíte, po chvíli se uklidní a opět jsou tou dokonalou ženou, jak ji znáte.

5. místo – Panna

Ženy v tomto znamení vědí svým kamarádkám, příbuzným i svému partnerovi naslouchat a vždy u ní najdou porozumění. Jsou také skvělými rádkyněmi a nikdy nikoho nesoudí. Avšak umí být na druhou stranu pěkně tvrdohlavé a vždy si stojí za svou pravdou, i když se právě mýlí.

4. místo – Býk

Ženy narozené ve znamení Býka jsou opravdové bojovnice, které umí jít i přes mrtvoly, jen aby dosáhli toho, co opravdu chtějí. Jsou na sebe někdy až příliš tvrdé, což je však do jisté míry i jejich kouzlo. Chtějí být úspěšné a to se jim také daří, stejného úspěchu se však snaží docílit i u svého partnera a mnohdy kvůli kariéře zapomínají na svůj osobní a partnerský život.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články